Tel. 934 560 995
disibeint@disibeint.com
Tel. 934 560 995 - disibeint@disibeint.com
(0)
ca

Transmissió mitjançant RS485 - Modbus RTU

Transmissió mitjançant RS485 - Modbus RTU

Els controladors de nivell poden incorporar la comunicació RS485 amb protocol Modbus RTU. Una manera àgil i ràpid per tenir la seva instal·lació sota control.
04/11/2019
Transmissi mitjanant RS485 - Modbus RTU

En un pas més cap a la integració dels controladors de nivell en els actuals processos d'automatització industrial i en un acostament a la Indústria 4.0, Disibeint incorpora la comunicació Modbus RTU en els elèctrodes conductius, els interruptors magnètics i els transductors magnètics de nivell. D'aquesta manera s'amplia la versatilitat d'aquests equips als ja existents tipus de sortida convencional i mitjançant relé incorporat.
Connectar-se amb un PLC o aprofitar recursos sense fil, ràdio, GSM, etc. per realitzar el control de les instal·lacions és ara una tasca més fàcil. Amb aquesta finalitat s'incorporen diferents eines per a la interconnectivitat com gateways, bridges, etc. que facilitaran la monitorització de sensors, màquines i instal·lacions. Un potent programari dissenyat sota les exigències del Iot (Internet of Things) s'encarrega d'analitzar les dades, gestionar alarmes en temps real, executar accions de telecontrol, generar informes, etc.