Tel. 934 560 995
disibeint@disibeint.com
Tel. 934 560 995 - disibeint@disibeint.com
(0)
ca

Un nou pas endavant

Un nou pas endavant

Han estat set els anys durant els quals la pàgina web que avui clausurem ens ha permès compartir un espai de treball amb clients i professionals del sector.
28/10/2019
Un nou pas endavant

Disposar d'una cadira que s'adapti a la nostra esquena, una taula a l'alçada correcta, un teclat ergonòmic, un monitor amb bona resolució i una llum adequada fan que el lloc de treball en una oficina ens faciliti la tasca diària. Hi hauria un exemple per a cada treball, per a cada professió.
 
Disposar de les dades que busquem sense perdre temps, diferenciar entre múltiples productes, conèixer el seu preu i trobar respostes als dubtes que ens sorgeixin mentre naveguem per una pàgina web són avui dia factors determinants per al professional que la utilitza com una eina de treball més .
 
Durant el procés de renovació de la nostra pàgina web, obtenir una potent eina ha estat el nostre objectiu. Característiques ja usades han estat millorades i altres noves s'han implantat. Els convidem a descobrir-les i a comentar-nos el seu parer. Com poden imaginar, qualsevol suggeriment serà ben rebuda.